From studioef

 0

Nu maar eens een keertje via een testimonial proberen, anders blijven we langs elkaar chatten wink

'k heb dus totaal niks meer gehoord van WhiteHill Clothing. Aan deze kant is er nooit een vergoeding aangekomen die de volgende dag direct op de post gedaan zou worden. Wel vreemd als je bedenkt dat er toen voor de webshop in de juiste maat geposeerd is. Toen had ik al een beetje een tweeledig gevoel erover. Heb jij er eigenlijk wel definitief iets voor gekregen of ook alleen een mooie belofte, die ze kennelijk voldoende vonden voor de 2 dagen studiowerk die we voor hun genvesteerd hebben.
ssst. maar ik ben via een hele oude bekende hacker van mijn computeropleiding op de site wezen kijken, en de foto's worden nog steeds volop gebruikt. Geen enkele naam erbij, van ons beiden niet. Eigenlijk zou ik het, nu iets van anderhalf jaar later ofzo, geen enkele moeite moeten schenken. Alleen blijft nog wel steeds die gesneuvelde flitser waar haar vriend tegenaan liep, me dwars zitten.

Achja, zo af en toe kom ik wel eens ergens op verschillende forums vragen tegen over ervaringen met korset-leveranciers. Daar kan ik dan altijd even heerlijk mijn hart luchten. tongue

Je hebt mijn MSN-adres toch nog wel? Dan kleppen we daar een keertje verder.

xxx